Bedrijfsjubileum

Een bedrijfsjubileum organiseren is én blijft een bijzondere gebeurtenis. Het bedrijf  bestaat 5, 10, 25, 50, 75 of misschien zelfs al wel 100 jaar. Proficiat met deze mooie prestatie! Een jubileum is een bijzonder moment voor het bedrijf dat speciale aandacht verdiend;

‘een mooi moment voor een terugblik, maar vooral ook om de stempel te drukken voor de toekomst!’

 

Succesvol bedrijfsjubileum organiseren

Wanneer je voor het jubileumjaar een evenement gaat organiseren, dan wil je niets over het hoofd zien. Hoe pak je dit aan? Hoe organiseer je een onvergetelijk bedrijfsjubileum? Een eenmalig jubileumevenement of een zorgvuldig samengestelde jaarkalender? Veel vragen, veel mogelijkheden! Maar je krijgt maar één kans om het goed te doen.

 

Lastig? Jazeker, maar wij gaan je helpen.

  1. Bekijk onderstaande cases met bedrijfsjubileum evenementen;
  2. Download ons visiedocument met waardevolle inzichten;
  3. Download ons briefingsdocument en laat niets aan het toeval over;
  4. Neem contact op voor vrijblijvend kennismakingsgesprek en eventconcept
img
Heinen & Hopman
50 jarig bestaan
Nutricia
100 jarig bestaan
WSD
60 jarig bestaan
Heinen & Hopman
50 jarig bestaan
Nutricia
100 jarig bestaan
WSD
60 jarig bestaan

Stappenplan voor een spraakmakend bedrijfsjubileum

Bekijk ons visiedocument

Doe meer inspiratie op

LEES HOE JE MEER UIT EEN JUBILEUMEVENEMENT HAALT

 

OF BEKIJK

 

INTERVIEWS MET ONZE OPDRACHTGEVERS

 

OF BEKIJK

 

ONDERSTAANDE VIDEO OVER MARQUIS EVENEMENTEN

voor oa onderstaande bedrijven hebben we spraakmakende evenementen mogen organiseren

KENNISMAKEN OF EVENTCONCEPT AANVRAGEN?

ONZE CREATIEVE PROFESSIONALS HELPEN JE ALTIJD VERDER!

 

Neem contact op.

Bedrijfsjubileum locaties

We hebben het 25 jarig jubileum van ons eigen bedrijf aangegrepen om een top 25 evenementenlocaties op te stellen. De 25 gaafste locaties voor het organiseren van een bedrijfsjubileum. Bekijk alle locaties door het downloaden van het locatieboek. Het spreekt voor zich dat onze top 25 niet onuitputtelijk is, maar vooral dient ter inspiratie voor jouw bedrijfsjubileum!

Voor diverse opdrachtgevers hebben we jubileumevenementen op eigen locaties georganiseerd. Naast de beleving dat we het eigen bedrijfsterrein volledig omtoveren tot eventlocatie, zijn er ook fiscale voordelen aan het gebruik van eigen terrein.

Meer uit het bedrijfsjubileum halen?

Het organiseren van een spraakmakend bedrijfsjubileum vraagt om grondige voorbereidingen. Er is veel mogelijk; niet alleen tijdens, maar ook voor én na een jubileumevenement. Denk hier goed over na.

Bij MarQuis evenementen creëren en organiseren we al ruim 25 jaar samen met onze opdrachtgevers spraakmakende jubileum evenementen die een blijvende indruk achterlaten en waar nog lang over wordt nagepraat. Bij MarQuis evenementen noemen wij dit de doorvertelfactor creëren.

Als geen ander weten wij wat er komt kijken bij het organiseren van een jubileumevenement. Neem vrijblijvend contact op zodat we samen inzichtelijk kunnen maken hoe we jouw ultieme gewenste doel gaan bereiken.