.

Briefingsdocument

Bij het organiseren van een evenement komen meer aspecten om de hoek kijken dan je mogelijk zou verwachten. Zeker als je een succesvol en spraakmakend evenement wil organiseren voor je organisatie dien je met veel zaken rekening te houden en vergt het de nodige kennis en ervaring. Wil je écht meer uit je evenement halen dan adviseren we je om te beginnen met een juiste én goede voorbereiding. Zie een goede voorbereiding als de basis voor succes van het te organiseren evenement.

 

25 jaar ervaring heeft ons laten zien, dat hier vaak nog veel winst te behalen valt. Dit is de reden dat wij een kwart eeuw kennis en ervaring voor je vertaald hebben naar een briefingsdocument, checklist en een visiedocument (whitepaper). Deze documenten geven je houvast, essentiële inzichten en een stappenplan om jou (en collega’s) te helpen bij de voorbereidingen voor het organiseren van een succesvol en spraakmakend evenement voor jouw organisatie.

 

Hoe beter het briefingsdocument, hoe beter het uiteindelijke eventconcept (voorstel). Het is zaak dat alle verwachtingen en behoeften duidelijk geformuleerd worden. Bedenk goed wat de échte wensen zijn; wat is de vraag achter de vraag? Het moet volledig duidelijk zijn wat de vraag behelst. Er is veel mogelijk, maar je krijgt maar één kans om het samen goed te doen!

 

Vragen, specifieke wensen of eisen? Laat het ons hier weten, onze creatieve professionals helpen je altijd verder!

Zie het briefingsdocument als een blauwdruk voor een succesvolle samenwerking én een uiteindelijk spraakmakend eventconcept.

Team MarQuis evenementen

Download briefingsdocument

Download en maak gebruik van het briefingsdocument samen met het visiedocument en laat niets aan het toeval over. Het geeft houvast, essentiële inzichten en een stappenplan voor het organiseren van een succesvol en spraakmakend evenement voor jouw organisatie. Creëer ook voor jouw organisatie dé doorvertelfactor!


Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Het enthousiasme van Wendy en haar team sprak me enorm aan. Ze zijn proactief en een échte inspiratiebron.

Octavie Hoyer | Smurfit Kappa
image