Hoe kunnen
wij helpen?

Neem contact met ons op…

…als je meer uit je evenement wilt halen
Onze creatieve professionals onderschrijven al ruim 25 jaar de kracht van l!ve. Bedrijven en organisaties komen bij ons omdat ze live willen laten zien wie ze ‘zijn.’ De organisatie, het merk en de mensen hebben een verhaal te vertellen; ‘Your (brand) Story Live.’ Wij helpen dit verhaal te vertalen naar eventconcepten, die bijdragen aan het naar een hoger plan tillen van de organisatie, het merk en de mensen.

 

Een prachtig natuurgebied gekoloniseerd door vliegende en zwemmende fauna, een gebied zo ingericht dat hooglanders rustig kunnen grazen, is het gebied, de broedplaats, het kloppend hart, waar dagelijks verschillende specialismen samenkomen en krachten worden gebundeld. Dit is de plek waar doelgericht wordt gewerkt aan spraakmakende eventconcepten voor jouw organisatie of merk.

 

Wij zijn team MarQuis evenementen


Klantonderzoek (2016) toont aan dat opdrachtgevers ons het meest waarderen voor onze hoge mate van expertise, onze betrouwbaarheid, onuitputtelijke bron van inspiratie en het onvoorwaardelijke ontzorgen.

 

Marquis Evenementen

Dalempromenade 70

5035 KL Tilburg

+31(0)13-5210805

info@marquis-evenementen.nl

Ons verhaal is het verhaal van andere centraal stellen. Wat is jouw verhaal?

Team MarQuis evenementen

Stuur ons een berichtje om...

…een inspirerende sessie te plannen, meer informatie aan te vragen, of gewoon om een kopje koffie/verse muntthee te drinken en bij te kletsen met je favoriete ‘MarQuis-er’…Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

image