.

Evenementen succesvol organiseren

Voor organisaties zijn evenementen vaak een hoogtepunt waar veel mensen naar uitkijken. Maar je krijgt maar één kans om het goed te doen.

 

Als geen ander begrijpen wij de belangen, maar ook wat de impact van een goed georganiseerd evenement voor jou en de organisatie betekent.

 

Haal inspiratie uit ons verhaal en haal meer uit je evenement.

 

BELEVEN IS BETER DAN BELOVEN

Aaron Jansen | MarQuis evenementen

EVENEMENTEN ORGANISEREN | DE ESSENTIE

Saamhorigheid, waardering, trots én het verhaal
Durf jij als individu te zijn, dan lever je een bijdrage aan een team wat durft te zijn. Een team wat durft te zijn, zorgt ervoor dat de organisatie durft te zijn.  Organisaties die weten waar ze voor staan en waar ze in geloven, hebben een authentiek verhaal te vertellen. Dit is waar de kernbegrippen saamhorigheid, waardering en trots over gaan!

Haal meer uit je evenement
Een goed georganiseerd evenement is een van de krachtigste manieren om genoemde kernbegrippen te benadrukken en het verhaal van jouw organisatie live (opnieuw) te laden. “Beleven is beter dan Beloven”

Er is veel mogelijk. Niet alleen tijdens, maar ook voor en na! Zorg ervoor dat een evenement niet op zichzelf staat maar onderdeel is van een groter geheel (tip!).

EVENEMENTEN ORGANISEREN | DE VRAAG ACHTER DE VRAAG?

Begin met het eind voor ogen
Benieuwd hoe we dit samen met jou, onze opdrachtgever, aanpakken? Wij beginnen vooral niet bij het begin. Vragen die we stellen aan het begin hebben vaak betrekking op het eind. Dit is beginnen met het eind voor ogen. Wanneer je weet waar je naartoe wilt, wordt het namelijk een stuk eenvoudiger om de juiste stappen te bepalen (tip!).

Bepaal wat de vraag achter de vraag is. Met andere woorden wat wil de organisatie écht bereiken met het inzetten van een evenement?

Zie niets over het hoofd met een goed briefingsdocument
Hoe beter de briefing hoe beter het uiteindelijke eventconcept. Misschien een open deur, maar toch is het onze ervaring dat hier vaak nog veel winst valt te behalen! Ongeacht je keuze omtrent het samenwerken met een evenementenbureau; een goed en volledig briefingsdocument (download) legt altijd de basis om van jouw evenement een succes te maken!

EVENEMENTEN ORGANISEREN | DE DOORVERTELFACTOR

Ons streven is altijd: jou helpen meer uit een evenement te halen!
Wij helpen jou een succesvol en spraakmakend evenement te organiseren, die een blijvende indruk achterlaat bij de doelgroep. Je wilt dat erover wordt nagepraat. Dit noemen wij: het creëren van de ‘doorvertelfactor’. Bestaat hier een gouden formule voor? Nee. Het vereist kennis, ervaring, moed, vertrouwen, daadkracht en samenwerken.

Genoeg over ons! Wat is jouw verhaal?

Samen meer uit je eerstvolgende evenement halen?
Vertel ons jouw verhaal!

Maak direct een afspraak