Evenementenbureau marQuis evenementen

Evenementen organiseren, vraagt om een allesomvattende aanpak. Niet alleen tijdens, maar zeker ook voor én na een evenement is veel mogelijk!

 

Als evenementenbureau bedenken, ontwikkelen en organiseren wij samen met onze opdrachtgevers evenementen die het vermogen hebben om mensen te verbinden, te versterken en te verrijken.

 

Bij MarQuis evenementen noemen wij dit; ‘Events that Engage, Embrace & Empower.’ Dit is de optelsom van een evenement waarin alles klopt. Het zorgt voor persoonlijke voldoening, zakelijk verwerving en maatschappelijke verbetering.

 

Ook méér uit je evenement halen? Download dan onze whitepaper. Haal inspiratie uit ons verhaal en vertel ons jouw verhaal!

 

img
Events that
ENGAGE
Events that
EMBRACE
Events that
EMPOWER
Events that
ENGAGE
Events that
EMBRACE
Events that
EMPOWER

De kracht van l!ve is waar de wereld van strategie, emotie en beleving samen komen. Beleven is beter dan beloven.

Team MarQuis evenementen

SUCCESVOLLE & SPRAAKMAKENDE :

BEDRIJFSJUBILEUM
PERSONEELSEVENEMENTEN
CORPORATE FESTIVALS
KICK-OFF EVENEMENTEN
KLANT/RELATIE DAGEN
OPEN DAG(EN)

Evenementenbureau MarQuis evenementen

Wanneer kunnen wij als evenementenbureau meerwaarde leveren? Waar worden wij het meest voor gewaardeerd? Niet wij, maar onze opdrachtgevers hebben deze vraag beantwoord.

Recent klantonderzoek toont aan dat opdrachtgevers ons, als evenementenbureau, het meest waarderen voor onze hoge mate van expertise, betrouwbaarheid, inspiratie en het onvoorwaardelijke ontzorgen. De wisselwerking tussen organisatie en de objectieve frisse kijk van een evenementenbureau is altijd een meerwaarde.

Blijvende indruk achterlaten? Creëer de doorvertelfactor!

Welk doel je ook hebt met je evenement, één ding is zeker: het streven is altijd een succesvol evenement te organiseren. Als bedrijf of organisatie wil je een blijvende indruk achter laten bij je doelgroep(en). Je wilt dat er over wordt nagepraat. Bij MarQuis evenementen noemen wij dit de doorvertelfactor creëren.

Bedrijven en organisaties die reeds met ons de kracht van l!ve onderstrepen:

Ook voor jouw organisatie een succesvol evenement organiseren? Stuur ons een bericht, onze creatieve professionals nemen spoedig contact op.

Naar contactpagina en bericht versturen
image