Kick-off evenement

Een kick-off evenement kan de organisatie enorm veel opleveren, maar het is een échte uitdaging om mensen op de juiste manier te mobiliseren, te enthousiasmeren en te inspireren.

 

Succesvol kick-off event organiseren

Het verschil tussen een stoffige en reguliere bijeenkomst wat ervaren wordt als het jaarlijkse ‘moetje’ of een spraakmakend kick-off evenement dat juist flink stof doet opwaaien zit ‘m met name in inlevingsvermogen, ervaring en creativiteit.

 

Lastig? Jazeker, maar wij gaan je helpen.

  1. Bekijk onderstaande case als voorbeeld;
  2. Download ons visiedocument met waardevolle inzichten;
  3. Download ons briefingsdocument en laat niets aan het toeval over;
  4. Neem contact op voor vrijblijvend kennismakingsgesprek en eventconcept
img
Inspireer jezelf
Bekijk case
Download visie
document
Vrijblijvende brainstorm
sessie
Inspireer jezelf
Bekijk case
Download visie
document
Vrijblijvende brainstorm
sessie

Stappenplan voor een spraakmakend kick-off evenement

Bekijk ons visiedocument

Doe meer inspiratie op

LEES HOE JE MEER UIT EEN KICK-OFF EVENEMENT HAALT

 

OF BEKIJK

 

INTERVIEWS MET ONZE OPDRACHTGEVERS

 

OF BEKIJK

 

ONDERSTAANDE VIDEO OVER MARQUIS EVENEMENTEN

voor oa onderstaande bedrijven hebben we spraakmakende evenementen mogen organiseren

KENNISMAKEN OF EVENTCONCEPT AANVRAGEN?

ONZE CREATIEVE PROFESSIONALS HELPEN JE ALTIJD VERDER!

 

Neem contact op.

Locaties voor kick-off evenementen

We hebben het 25 jarig jubileum van ons eigen bedrijf aangegrepen om een top 25 evenementenlocaties op te stellen. Wellicht dat er een geschikte locatie tussen zit voor het organiseren van een kick-off evenement. Bekijk alle locaties door het downloaden van het locatieboek. Het spreekt voor zich dat onze top 25 niet onuitputtelijk is, maar vooral dient ter inspiratie voor jouw kick-off evenement!

Voor diverse opdrachtgevers hebben we kick-off evenementen op eigen locaties georganiseerd. Naast de extra beleving van het eigen terrein, zijn er ook fiscale voordelen van een evenement op eigen locatie.

Meer uit je kick-off evenement halen?

De kick-off is hét moment om relevante items en/of het verhaal van de organisatie te actualiseren, opnieuw te laden en te verankeren. Het versterkt het wij-gevoel; het betrekt mensen bij de kern en de toekomst van de organisatie. Het organiseren van een succesvol kick-off evenement vraagt om grondige voorbereidingen. Er is veel mogelijk; niet alleen tijdens, maar ook voor én na een kick-off evenement. Denk hier goed over na.

Bij MarQuis evenementen creëren en organiseren we al ruim 25 jaar samen met onze opdrachtgevers spraakmakende kick-off evenementen die een blijvende indruk achterlaten en waar nog lang over wordt nagepraat. Bij MarQuis evenementen noemen wij dit de doorvertelfactor creëren.

Neem gerust eens vrijblijvend contact op zodat we samen inzichtelijk kunnen maken hoe we jouw ultieme gewenste doel kunnen bereiken.