Download magazine

Wat doe je als je al een kwart eeuw prachtige, spraakmakende en onvergetelijke evenementen mag organiseren voor je opdrachtgevers? Precies! Je brengt een jubileum magazine uit (MarQizine). Een magazine dat de kracht van l!ve laat zien. Een blad vol met kennis, ervaring, eventcases, interviews met samenwerkingspartners, opdrachtgevers en onze eigen creatieve professionals. Waarom? Enerzijds omdat we ontzettend trots en dankbaar zijn voor afgelopen 25 jaar, anderzijds omdat we graag onze volggroep (blijvend) willen inspireren over het organiseren van succesvolle en spraakmakende evenementen.

 

MarQizine is een veelzijdige bundeling dat diverse mogelijkheden laat zien over de inzet van evenementen. Samen met onze opdrachtgevers onderstrepen we de (marketing) kracht van live. Middels inspirerende eventcases en interviews tonen we aan hoe evenementen een belangrijke rol kunnen spelen bij het behalen van toekomstige ambities en doelstellingen van organisaties. Met andere woorden hoe kunnen evenementen bijdragen aan het naar een hoger plan tillen van organisaties, merken en mensen.

 

Het magazine geeft verder relevante inzichten over de laatste ontwikkelingen uit onze branche versus onze rol die wij als evenementenbureau kunnen en mogen blijven vervullen. We wensen je heel veel inspiratie, motivatie en activatie bij het lezen van MarQizine.

 

‘Bring Your Brand Story L!ve’

 

Voor al onze opdrachtgevers van afgelopen 25 jaar; ‘soms is er zoveel wat we voelen maar zo weinig wat we kunnen zeggen… Bedankt!’

Team MarQuis evenementen

Download magazine - MarQizine

MarQizine, een jubileum magazine met maar liefst 120 pagina’s bomvol met kennis, ervaring, eventcases en inspirerende interviews met onze eigen creatieve professionals, opdrachtgevers en samenwerkingspartners. Laat je inspireren en creëer voor het eerstvolgende evenement van jouw organisatie ook dé doorvertelfactor!Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Volg jij ons al? Creëer samen met ons dé doorvertelfactor!

image