.

Top 25 evenementenlocaties

Wat doe je als je 25 jaar bestaat? Je maakt een top 25 evenementenlocaties van 25 jaar MarQuis evenementen. Waarom? Om jou te helpen met je zoektocht naar een geschikte evenementenlocatie.

 

Gekozen is om een combinatie te maken van bestaand locatieonderzoek uitgevoerd door Highprofile, eigen ervaringen én als laatste, maar zeker niet minder belangrijk, de eisen en keuzes van onze opdrachtgevers.

 

We willen benadrukken dat de indexering van de top 25 gebaseerd is op de keuzes van onze opdrachtgevers! Het spreekt voor zich dat onze top 25 niet onuitputtelijk is, maar vooral dient ter inspiratie en verschillende mogelijkheden laat zien.

 

Evenementenlocatie via evenementenbureau? Jazeker!

MarQuis evenementen werkt met de meeste evenementenlocaties al ruime tijd samen. Hierdoor weten wij de (logistieke) voordelen maar ook de uitdagingen als geen ander. We bekijken locaties vanuit het perspectief van onze opdrachtgevers en stellen hierbij altijd de wensen en eisen van jou, onze opdrachtgever voorop.

 

Heb je specifieke wensen en/of eisen? Laat het ons hier weten, onze creatieve professionals helpen je altijd verder!

Een evenement op het eigen terrein organiseren is sinds de invoering van de WKR overigens ook zeker het overwegen waard!

Team MarQuis evenementen

Download locatieboek

Een juiste evenementenlocatie is vaak een zwaar wegende factor voor het succes van een evenement. Neem ons tijdens je oriëntatie mee naar de locatiebezoeken. Dit is heel gebruikelijk.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

voor oa onderstaande bedrijven hebben we spraakmakende evenementen mogen organiseren

image