VIP

Value Information Platform

Behoefte aan een flinke portie inspiratie over het bedenken, ontwikkelen en organiseren  van spraakmakende evenementen? Op dit platform delen we branchegerelateerde kennis, visies en onderschrijven we de (marketing) kracht van l!ve.

 

Niet alleen wij, maar vooral onze opdrachtgevers tonen aan hoe evenementen een essentiële rol kunnen spelen bij het behalen van (bedrijfs) doelstellingen en toekomstige ambities. Met andere woorden, hoe kan de inzet van evenementen bijdrage aan het naar een hoger plan tillen van organisaties, merken en mensen.

 

Sluit je aan bij onze volggroep
Haal informatie uit onze blogs. Bekijk en lees de diepte-interviews met onze opdrachtgevers. Of download onze visiedocumenten waarin we 25 jaar kennis en ervaring geconcretiseerd en geactualiseerd hebben. Sluit je aan bij onze volggroep en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ontvang de voor jouw relevante updates.

 

Het zijn de verhalen die ons binden. Wat is jouw verhaal?

img
Blogs
Interviews
Visies
Blogs
Interviews
Visies

Een goed eventconcept trechtert essenties uit het DNA en de kernwaarden van een organisatie en zet deze om naar een onderscheidend verhaal, dat aansprekend en begrijpelijk is voor een of meerdere doelgroep(en).

Team MarQuis evenementen

Schrijf je hier in

Behoefte aan een flinke portie inspiratie over het bedenken, ontwikkelen en organiseren  van spraakmakende eventconcepten? Sluit je dan aan bij onze volggroep.Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Opdrachtgevers die samen met ons de kracht van l!ve onderstrepen

image