Spectaculair
afsluiten?

Zakelijke evenementen spectaculair afsluiten?


Gebruikelijk is het niet, maar spraakmakend zeker wel. Een DJ of DJ in combinatie met MC als afsluiting van een zakelijk evenement. Dit ‘geheime wapen’ zet MarQuis evenementen voor haar opdrachtgevers regelmatig in. En met succes!

Voornamelijk bij de corporate festivals, een festivalformat voor de zakelijk markt, scoren de heren goed. In het voortraject zien én voelen we vaak een twijfel als we deze afsluitact voorstellen. Vooral de wat ‘oudere’ generatie kan er maar moeilijk een voorstelling van maken. De ‘jongere’ generatie daarentegen reageert vaak meteen enthousiast. Uiteraard weten wij als geen andere wat deze heren in huis hebben en wat de impact is op het afsluiten van een zakelijk evenement.

 

Meerdere opdrachtgevers hebben inmiddels kennis gemaakt met het ‘geheime wapen’ van MarQuis evenementen. Als team staan we écht telkens weer te kijken hoe geweldig, energiek en spectaculair deze heren een zakelijk evenement weten af te sluiten en wat het effect is. Op jong en oud! De geweldige reacties en feedback die we keer op keer van onze opdrachtgevers mogen ontvangen is waar we het voor doen.

 

We stellen je graag voor aan de heren; DJ’s Billy the Kit (Joost Seilberger), La Fuente (Job Smeltzer) en MC Mitch Crown (Mitch Kroon).

Niet wij maar onze opdrachtgevers bevestigen keer op keer dat ons ‘geheime wapen’ een ongeëvenaarde belevenis en succes is om op deze wijze een zakelijk evenement af te sluiten.

MarQuis evenementen | namens onze opdrachtgevers

Het geheime wapen van MarQuis evenementen
De liefde voor muziek is bij alle drie de heren al in hun jeugdige jaren ontstaan. Zowel Billy the Kit als Mitch Crown zijn in een muzikale familie opgegroeid en La Fuente was al met muziek bezig zolang hij zich kan herinneren.

MC Mitch Crown. Een MC met échte zangkwaliteiten, zeldzaam!
De vader van Mitch Crown speelde basgitaar en zijn moeder toetsen en zong daarbij. Samen hadden ze een band die Latin speelde. Jaren geleden ontdekte hij de house en is hiervan gaan houden. Voordat hij het MC-vak ontdekte maakte Mitch als componist, schrijver en producer werk voor onder andere Replay en Fouradi. Op dit moment heeft Mitch gemiddeld twee gigs per week naast zijn eigen bedrijf in audiovormgeving. Zijn verleden als zanger en rapper kan hij goed combineren als MC of beter gezegd Master of Ceremony en dit is wat hem ook onderscheidend maakt als MC. Inspiratie haalt hij uit de muziek van zijn helden, zoals Stevie Wonder en Michael Jackson.

Bekijk voor een sfeerimpressie de case van Heinen & Hopman. Waarin te zien is hoe de heren Mitch Crown & Billy the Kit (voor jong&oud) dit evenement op spectaculaire wijze afsluiten!

DJ La Fuente. Een echte master of rythm!
Zijn muziek ging overal mee naartoe en dus bond de kleine La Fuente zijn boxjes aan zijn ets en later op zijn scooter. Op 12-jarige leeftijd ging hij muziek draaien bij de buurtdisco’s. Later groeide hij door naar feestjes van vrienden, hockeyfeesten, schoolfeesten, kroegen en uiteindelijk naar clubs en festivals. Ondertussen haalde La Fuente zijn bachelor in Commerce en was van plan zijn eigen bedrijf te starten, maar hij werd steeds vaker als DJ gevraagd en dus besloot hij te gaan voor het DJ-vak.

Nu is zijn agenda met 300 optredens per jaar in binnen- en buitenland, goed gevuld en heeft hij een team van 13 mensen om zich heen verzameld. Als hij hulp nodig heeft bij keuzes stelt hij zichzelf de vraag wat zijn helden Richard Branson, Steve Jobs en zijn vader zouden doen. De feel goodfactor zorgt voor de juiste vibe bij zijn shows. Binnen no-time weet La Fuente wat voor publiek hij in de kuip heeft en speelt hierop in. Zelf kan hij dan ook niet stil blijven staan.

De opnames van het interview (inclusief live beelden corporate festival) met DJ La Fuente komen dit najaar (2017) online!

DJ Billy the Kit. Dé Ben Liebrand van NU!
De vader van Billy the Kit speelde in de jaren 70 in verschillende bands en Billy zelf had piano- en saxofoonles. Toen hij de DJ’s op TMF ontdekte was Billy direct verslaafd aan de housemuziek. Hij gebruikte de pick-up van zijn vader om alle houseplaten grijs te draaien tot de naald brak. Op 15-jarige leeftijd ging hij alles verzamelen en op tv bekijken wat met house te maken had en zo is hij in het dj-vak gerold. De techniek van het draaien, toen nog heel technisch met vinyl, en het bespelen van het publiek zorgen voor de liefde voor het vak.

Zijn held en mentor DJ Erick E leerde hem de fijne kneepjes en met het festival Sneakers gingen ze samen het hele land door. Vervolgens pikten ook andere landen de beats van Billy op en internationaal touren was een feit. Zijn samenwerking met de getalenteerde Blaster Jaxx bracht een wereldhit voort en ook Billy zelf belandde met zijn eigen track Burn it down in de hitlijsten. Een jongensdroom kwam uit. Nu is hij weer terug bij zijn roots: het mixen van stijlen die eigenlijk niet kunnen en daardoor juist aanslaan. Zijn nieuwe muziekplan is in de maak.

Het complete interview van de heren lees je in ons magazine – MarQizine.

Bekijk hier de video van het interview met DJ Billy the Kit.

Het eerstvolgende zakelijke evenement van jouw organisatie ook spectaculair afsluiten? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Volg jij ons al? Creëer samen met ons dé doorvertelfactor!

image